Kun tre nettkjenninger ble det på Kristin Overvik Myran og de andre MHK-spillerne i førsteomgangen mot Selbu. Myran ble MHKs toppscorer med fire mål. (Foto: Frank Skaufel)

Kun tre nettkjenninger ble det på Kristin Overvik Myran og de andre MHK-spillerne i førsteomgangen mot Selbu. Myran ble MHKs toppscorer med fire mål. Foto: Frank Skaufel

Laget kun tre mål i første omgang

Håndballdamer fra Malvik tapte klart.

Malvik Håndballklubbs (MHK) tredjedivisjonsdamer spilte en trøstesløs førsteomgang mot serieleder Selbu onsdag, men etter hvilen bedre det seg.

Kampen i Malvikhallen ble i realiteten avgjort midtveis i førsteomgang og endte med solide 31-12-seier til selbudrekin.

- Forferdelig, var MHK-trener Victor Bremvågs kommentar etter at spillerne ruslet inn i garderoben midtveis på stillingen 19-3 til bortelaget.

Åpnet bra

Etter seks minutter ledet MHK 2-1, og spillerne leverte prestasjoner som øynet et håp om en noenlunde jevnspilt kamp. Forsvarsspillet satt godt, og i angrep fungerte det greit.  Ti minutter senere var stillingen 9-3 til Selbu, og dermed gikk luften fullstendig ut av ballongen hos hjemmelagets spillere.

- Vi scoret ikke ett eneste mål de siste 20 minuttene, og vi gjør alt for mange feil i angrep, sier Bremvåg.

Personlige feil

Det florerte regelrett med personlige feil, og noen var så ille at de må kunne kalles nybegynnerfeil. Både innspill, pasninger og mottak mislyktes, og dermed kunne et solid Selbu-mannskap takke, bukke og kontre inn mål etter mål. Lidelsen fortsatte helt til pausen, men noen ganger gjør litt hvile underverker.

Trygge løsninger

- Vi bestemte oss i pausen for å gjøre det vi var blitt enige om på forhånd, sier treneren.

Dermed ble tempoet satt litt ned. Spillerne begynte å velge trygge løsninger i stedet for å gjøre usikre valg, og dermed lyktes det langt bedre.

Når i tillegg de tekniske feilene uteble, begynte lystavlen å skinne inne i Malvikhallen. Midtveis i andreomgangen var stillingen 24-9, noe som i praksis betyr at MHK ledet omgangen med ett mål.

- Vi viser at vi kan. I pausen sa vi til hverandre at vi skulle senke skuldrene å ta det som trening. Jeg er fornøyd med det vi presterte i andreomgang, sier Bremvåg.

Ni mål på de siste tretti minuttene er tre ganger mer enn i førsteomgang, og totalt sett tapte MHK kun med tre mål i andreomgang.

Toppscorer for MHK ble Kristin Overvik Myran med fire fulltreffere og klubben ligger fortsatt nest sist i tredjedivisjon avdeling 2 med fire poeng.
MHK møter Sverresborg 2 hjemme i Malvikhallen lørdag 25. februar og Strindheim i Nidarøhallen i Trondheim søndag 26. februar i sine neste kamper.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Markus tatt ut til junior-VM:

– Hadde ikke trodd det før sesongen startet

Nå skal 18-åringen kjøre på «hjemmebane» i Åre.

Hjem fra Oslo med to tap

Både Bækkelaget2 og Vålerenga ble for sterke for Stjørdals-Blinks håndballherrer.

Sloknet etter pausen

Vikhammer HK (VHK) holdt følge med NTNUI til pause, men hvilen gjorde ikke spillerne noe godt.

Må busses fra Skatval til Stjørdalshallen

Stjørdal Drilltropp må leie inn buss for å frakte deltakere fra Skatval til Stjørdalshallen under det trønderske mesterskapet i drilling.

Stjørdals-Blinks andre strake seier

Vant enkelt  2-1 mot IFK Östersund i treningskamp på Øverlands Mindes kunstgressbane.