Malviks håndballdamer fikk ikke med seg noen poeng i helgas to kamper mot Sverresborgs andrelag og Strindheim.

Det betyr at laget fortsatt ligger nest sist på tabellen med fire poeng etter 19 spilte kamper.

Må vinne resten

Med tre kamper igjen å spille i årets sesong og fire poeng opp til sikker plass, så skjønner MHK-trener Victor Bremvåg at det går mot nedrykk til 4. divisjon.

– Nå ser det vanskelig ut. Vi er avhengige av tre seirer, mens Sverreborg ikke kan vinne noen av sine kamper. Det blir veldig tøft. Men vi gir ikke opp og mye kan skje, sier han til Bladet.

– Skulle vi rykke ned, så betyr det at vi ikke er bedre. Da får vi muligheten til å bygge lag på nytt. Vi har mange unge spillere på vei opp, legger han til.

TABELL | Her er tabellen i 3. divisjon avdeling 2!

Raknet midtveis

Kampen mot Sverresborgs andrelag i Malvikhallen lørdag kveld, måtte i realiteten vinnes. Motstanderen lå på plassen foran MHK på tabellen, og kun to poeng skilte.

Før kampen fryktet trener Victor Bremvåg at Sverresborg kom med et toppet lag. Han fikk noe rett.

– De hadde med fem spillere som spilte 2. divisjonskamp onsdag, iallfall sto disse spillerne på kampkortet. Én av dem scoret 10 mål. Det var en periode i kampen at det raknet for oss, og da ble det som det ble. Vi spilte jevnt med dem i starten og mot slutten, sier Bremvåg.

Nessegutten neste

Lørdagens tap skulle revansjeres søndag ettermiddag mot Strindheim i Nidarøhallen. Det endte med et knepent 28-26-tap.

– Vi havnet fem mål bak i midten av 1. omgangen som holdt seg omgangen ut. Vi tok innpå i 2. omgangen, men det var altså ikke nok, sier Victor Bremvåg.

Neste kamp for MHK-jentene er borte mot Nessegutten i Trønderhallen tirsdag 7. mars.