Da åpnes hele Lerkendal for både små og store supportere.

I fjor var pågangen stor, og det antas at mellom 5.000 og 7.000 personer var innom. Med nyervervelsen Nicklas Bendtner på plass, så er nok ikke interessen mindre i år.

– Det har blitt mer trøkk etter at Nicklas signerte. Men vi er i den heldige situasjon at vi har bra trøkk rundt klubben uansett om det er en danske eller en stjørdaling det er snakk om, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

Trening på kloss hold

Åpen dag, som arrangeres for tredje året på rad, starter med åpen trening for A-laget, og alle som vil kan overvære treningen på kloss hold. I supportershopen får du mulighet til å skaffe deg den nye spillerdrakta.

Instruktører fra RBK Skolen er på plass og skal organisere spilling og ulike øvelser etter at A-lagets trening er over.

Når spillerne er ferdigdusjet åpner Lerkendal stadion. Da kan du gå på indre bane, slå av en prat med banemannskapet, prøvesitte innbytterbenkene, gå gjennom spillertunnelen, inn i garderoben og prøvesitte på plassene til spillerne og avslutte med en tur gjennom lagets treningssal.

Det kan også nevnes at det blir underholdning Nils Arne Eggens plass. På scenen står Torstein Flakne og Dag Ingebrigtsen. Og på Kjernen-tribunen kan man låne megafonen og rope ut over stadion.

– Dette blir en fin familiedag, tror Tove Moe Dyrhaug.

Selfie

I Mixed Zone blir seriemesterpokalen og kongepokalen utstilt. Her vil det bli muligheter for å ta en selfie sammen med trofeene.

RBK-spillerne fordeler seg på de ulike postene, og stiller opp til både autografer og bilder.

– Pr. nå har vi solgt 9.700 sesongkort. Det er omtrent likt med fjoråret på samme tidspunkt, som var et rekordår, sier Dyrhaug.