Malvik ILs fotballkvinner åpnet sesongen i fjerdedivisjon med å slå Sverre/Nessegutten 5–0 på bortebane torsdag.

Bortelaget ledet 1–0 på Elberg etter mål av Ingri Eide Carlsen etter 10 minutter.

I andre omgang sørget tomålsscorer Nora Skille Hestnes, Linnea Myrbekk og Carlsen igjen for at laget kunne reiste hjem til Malvik med tre poeng.

- I vind og ufyselig vær var dette absolutt godkjent. Etter en litt rufsete 1. omgang løsnet det i 2. omgang. Det var likevel totaldominans i 90 minutter, sa trener Runar Asp etter kampen.

MIL stilte med følgende tropp: Kristin Eide Herjuaune, Hilde Øye, Marita Wang-Henriksen, Emma Nordfjæran Nevermo, Marthe Gladsø Lenes, Malin Engen Asp, Nora Skille Hestnes, Ingeborg Lien Aunsmoe, Oda Husby Løken, Ingri Eide Carlsen, Maja Stokke Hansen, Kristina Kvello, Lise Anette Lutdal Hanssen, Ane Standahl Frantzen, Linnea Myrbekk.

Avdelingskollega Hommelvik IL serieåpnet med stortap borte mot Ranheim tidligere denne uka.