Fredag kveld innledet flere lokale herrelag fotballsesongen. På Øya stadion møttes Lånke og Hommelvik IL til første kamp i 5. divisjon avdeling 2. Gjestene i gult tok ledelsen etter bare to minutter ved Sondre Nygård og ga seg ikke før det sto 7-0 på resultattavla i Hommelvik.

Malvik-tap

I samme avdeling kom Malvik IL til kort i oppgjøret mot Hitra på Viksletta. Vertene lå under 1-0 til pause og tapte til slutt 3-0 i åpningskampen.

Fram-dominans

I 5. divisjon avdeling 1 holdt Fram målshow i møtet med Aasguten. Gjestene fra Skatval vant 6-0 og tar med seg en god posjon selvtillit foran kampen med Nessegutten i neste serierunde.

Stortap

På Hegra stadion var det ikke like mye å juble for. Hegra fikk rundjuling av Neset og står med null poeng og 1-7 i målforskjell etter én serierunde.

Kampen mellom Varden Meråker og Vikvarvet i 6. divisjon avdeling 3 torsdag endte med 0-0 og poengdeling. Samme kveld tapte Tangmoen 5-0 for Petter Northugs Mosvik hjemme på Tangmoen kunstgress, mens Selbu ble for sterke for Remyras herrer. Laget fra Lykkelandet vant kampen 6-1.

Spiller lørdag

Stjørdals-Blink beseiret Mo 6-1 i serieåpninga i forrige uke. I ettermiddag møter tredjedivisjonslaget Træff på Reknesbanen.