Han spilte hele kampen på høyrevingen i 1-1-kampen mot Stjørdals-Blink tirsdag kveld. Rosenborgs andrelag stilte sterkt og hadde med seg seks spillere fra a-stallen til Nye Blinkbanen.

– Det er vi egentlig fornøyd med. Vi møter et godt Stjørdals-Blink-lag som jeg forventer vil kjempe i toppen i årets sesong, sier Glenn Daniel Walker.

Innbytter Nedzad Sisic ga hjemmelaget ledelsen 1-0 fire minutter før kampslutt på en lekker frisparkperle. På overtid utlignet Lars Vatten for gjestene fra Trondheim.

Uviss framtid

Glenn Daniel Walker meldte overgang fra Stjørdals-Blink til trondheimsklubben i 2013. Han er inne i sin siste sesong som juniorspiller. Hva som skjer etter årets sesong er uvisst.

– Nå har jeg kun fokus på å utvikle meg videre som fotballspiller i år, så får vi ta en oppsummering mot slutten av året, sier 18-åringen.

Han er ikke i tvil om hva som er hovedmålet:

– Det er å ta steget opp i a-stallen. Jeg har vært med på fire-fem treninger i år, og jeg håper at jeg får flere muligheter til å vise meg fram, forteller unggutten, som ikke vil spekulere i hvilke klubber som kan være aktuelle hvis han ikke får kontrakt med Rosenborg.