- Vi brenner ti store sjanser i andreomgang, derfor ble kampen langt mer spennende enn den burde vært, sier trener Are Tronseth.

Han var godt fornøyd med å sikre seg tre poeng etter at laget gikk på en storsmell borte Strindheim forrige serierunde. Før det spilte Stjørdals-Blink og Rosenborg 2 uavgjort, og derfor var dagens oppgjør mot Sverresborg ekstra viktig.

180 tilskuere så kampen Nye Blinkbanen.

- Jeg er ikke fornøyd med uttellingen i dag, men heldigvis scorer vi de to målene som gir oss tre poeng, sier treneren.

Tronseth opplevde noen svært spennende minutter underveis i kampen.

- Det ble en del neglebiting underveis. Vi kunne punktert kampen i førsteomgang eller tidlig i andre, men i stedet ble det spenning helt til slutt, sier han.

Sverresborg ledet

Stjørdals-Blink presset fra start av mot et lag som normalt burde vært grei skuring. Flere klare sjanser til tross, ballen ville ikke inn i nota. I stedet tok Sverresborg ledelsen i det 25. minuttet ved Jonas Frøner.

Sander Kartum og de andre Stjørdals-Blink-spillerne sløste med sjansene. Foto: Frank Skaufel

0-1 var stilling også ved pause, men hjerteslagfrekvensen gikk noe ned da Sondre Hopmark Stokke utlignet etter fem minutter i andreomgang.

Deretter fortsatte Stjørdals-Blink stormløp mot Sverresborg, uten at det ga uttelling. Først i det 78. minuttet kom forløsningen, da Børge Sonflå satte inn seiermålet.

- Jeg er fornøyd med at vi skaper mange sjanser, men uttelingen var ikke all verden. Heller er vi ikke så solide bakover som vi pleier. Baklengsmålet så enkelt ut, og vi har litt hjertet i halsen underveis, sier Tronseth.

- Et godt lag

Allerede på lørdag venter Kolstad borte. Trondheimslaget ligger på delt førsteplass sammen med Molde2.

- Kolstad er et godt lag, og vi skal bruke tiden frem til kampen på å øve oss på å score mål og forsvare oss som et lag, sier treneren.

Stjørdals-Blink har hittil sanket ti poeng på de fem første kampene, og ligger på tredeplass i tredjedivisjon avdeling 5.

Trener Are Tronseth var glad for at Stjørdals-Blink sikret seg tre poeng mot Sverresborg. Foto: Frank Skaufel