- Jeg har hatt en bra formkurve i det siste, sier 21-åringen, som startet på midtbanen for Stjørdals-Blink i søndagens oppgjør hjemme mot Sverresborg som endte med seier 2-1.

- Det var godt å vinne tre poeng, men det hadde ikke behøvd å være så spennende. I andreomgang skaper vi mellom fem og ti klare målsjanser, sier Haarberg, som ble byttet ut etter en time.

Da var stillingen 1-1, etter at Sverresborg tok ledelsen etter 25 minutter av førsteomgang. Sondre Hopmark Stokke utlignet etter fem minutter etter hvilen, mens Haarbergs erstatter Børge Sonflå fastsatte sluttresultatet til 2-1 i det 78. minuttet foran 180 tilskuere på Nye Blinkbanen.

Spilt i England og Spania

Sindre Haarberg har bodd ti år i Spania, og spilte aldersbestemt fotball i Elche og i Valencia. Han har også vært innom Alboraya i Liga Nacional i Spania. I 2012 spilte han juniorfotball og andredivisjon for Rosenborg. Haarberg startet sin fotballkarriere i Remyra.

- Jeg har også studert i England, og spilt universitetsfotball der, sier Haarberg.

Nå er fokuset rettet mot Stjørdals-Blink.

- Jeg satser på fotballen, og har lyst til å gjøre det bra. Samtidig studerer jeg ved NTNU, og skal starte med en mastergrad til høsten.

Trener broren

I tillegg til å studere og spille tredjedivisjonsfotball for Stjørdals-Blink, er Haarberg med som trener for City Stjørdal Helsesportslag hvor broren Aleksander spiller.

(Saken fortsetter etter bildet)

I tillegg til å spille for Stjørdals-Blink, bidrar Sindre Haarberg som trener for City Stjørdal Helsesportslag. Foto: Frank Skaufel

- For meg er det svært naturlig å bidra ettersom jeg har en bror med Downs syndrom som spiller på laget. Det er svært givende å være med.

Fokuset på City Stjørdal HSL er på et litt annet plan enn hos Stjørdals-Blink a-lag.

- Man får en del kommentarer som man ikke vill fått på a-laget til Stjørdals-Blink. Idrettsgleden er stor, men spillerne tenker ikke så mye på resultatene. Scorer de ett mål på treningene er de kjempefornøyde, sier Haarberg.

På Stjørdals-Blink er hverdagen annerledes.

- For oss er målet å rykke rett opp til andredivisjon. Stallen er god nok for det, sier han.

I tillegg til å spille for Stjørdals-Blink, bidrar Sindre Haarberg som trener for City Stjørdal Helsesportslag. Foto: Frank Skaufel