Gartnereier Lars Vikan (57) fra Vikans Gartneri i Stjørdal har fått spesialprodusert sorte og hvite ampler til RBK i forbindelse med at klubben er 100 år i år.

Mandag kveld var Rosenborg-tilhenger Vikan på plass ved klubbhuset til klubben ved Lerkendal stadion i Trondheim der han plasserte ut seks store krukker med blomster i klubbens farger, sort og hvitt.

Så det var jubileumskrukkene som møtte de ansatte da de kom på jobb tirsdag morgen.

- Veldig fine blomster, kommenterte daglig leder og arrangementsansvarlig Tove Moe Dyrhaug i RBK. Meråkerkvinnen går travle dager i møte med kamp mot Tromsø tirsdag 16. mai og jubileumskamp mot Lillestrøm lørdag 20. mai.

I tillegg skal klubben ha en egen jubileumsmarkering på Lerkendal stadion fredag 19. mai, på selve stiftelsesdagen for 100 år siden.

- Kom på ideen i vinter og satte i gang planlegging og påfølgende produksjon. Å få ordnet svarte ampler er nemlig ikke så enkelt, sier Lars Vikan.

Han fikk klarsignal fra salg- og produksjonsansvarlig Bjørn Skjæran i RBK at blomsterkrukkene kunne plasseres ut ved Brakka i forbindelse med markeringen av 100-årsjubileet.

Lars Vikan er til stede på de aller fleste hjemmekampene på Lerkendal og han er selvfølgelig på tribunen når RBK tar i mot Tromsø på fotballens nasjonaldag i Norge, 16. mai.

- Jeg har også laget noen mindre krukker med sorte og hvite blomster som jeg forhåpnetligvis får solgt til blomsterglade Rosenborg-tilhengere, sier Lars Vikan.