Stjørdals-Blink Fotball slo Kolstad 5-2 på kunstgresset på Huseby idrettpark lørdag ettermiddag. Stjørdalingene ledet 3-1 ved pause.

– En veldig solid kamp av oss. Vi scorer fem mål, tar tre poeng og spillerne gir gode svar på det vi har fokusert på den siste tiden, sier Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth til Bladet.

Spenning

Sander Erik Kartum og Børge Tronsmo Sonflå ga gjestene en tidlig 2-0-ledelse i kampen. Etter en Kolstad-redusering steg Blink-kaptein Vegard Fiske til værs etter et hjørnespark like før pause og økte ledelsen.

– De første 10-15 minuttene var meget gode. Vi ga imidlertid fra oss initiativet og slapp Kolstad inn i kampen. Men vi fikk litt ro over oss igjen etter at vi gikk opp til 3-1 rett før pause, sier Tronseth.

Trondheimslaget satte raskt trykk på Blink i 2. omgang, og allerede etter to minutter av omgangen kom scoringen.

Stjørdals-Blinks spydspiss Nedzad Sisic kom inn på banen i det 73. spilleminutt. Fem minutter senere satte han inn 4-2-scoringen. Marius Augdal fastsatte sluttresultatet til 5-2 fire minutter før full tid.

– Det var egentlig spenning helt til Nedzad scoret. Å vinne over Kolstad på bortebane er en god prestasjon, sier Are Tronseth.

På tabelltopp

Stjørdals-Blink er nå på tabelltopp etter seks spilte kamper i årets sesong. Det er tett i toppen, og kun to poeng skiller de fire øverste lagene.

– Det er veldig tidlig i sesongen, men det er bedre å ligge på topp enn å være flere poeng bak, sier Tronseth.

Neste kamp for Blink er mot Tillerbyen på Nye Blinkbanen lørdag 27. mai.

TABELL | Her er tabellen i 3. divisjon avdeling 5!

Kampfakta

0-1 (5. min.) Sander Erik Kartum

0-2 (10. min.) Børge Tronsmo Sonflå

1-2 (37. min.) Ole Gunnar Kallestad Øien

1-3 (43. min.) Vegard Fiske

2-3 (47. min.) Lars Petter Homstad

2-4 (78. min.) Nedzad Sisic

2-5 (86. min.) Marius Augdal