Hommelviks fotballherrer i 5. divisjon reiste til Frøya fredag kveld med 11 spillere. Fem av dem var 14-15-åringer. Hjemmelaget vant til slutt 7-1 etter å ha ledet 2-0 ved pause.

– Vi spilte en ganske bra 1. omgang. Vi lå godt defensivt og skapte noe offensivt også. Men det ble for tøft i 2. omgangen. I løpet av omgangens fire første minutter slapp vi inn to mål, sier en av lagets trenere, Geir Rødde.

Skryter av ungguttene

Håkon Stokke sto for hommelvikingenes scoring i oppgjøret.

Hommelvik hadde mange forfall til fredagens oppgjør. Skader og jobbsituasjon gjorde sitt til at mange unggutter fikk muligheten.

– De gjorde en meget solid innsats og sto på i 90 minutter. Vi kan ikke forvente at de skal være med å prege seniorkamper. De er med for læringen sin del. Jeg vil gi skryt til alle sammen, sier Rødde, og legger til at lagets målsetning for sesongen er å berge plassen.

I samme 5. divisjonsavdeling delte Orkanger og Lånke poengene torsdag kveld. Kampen endte 4-4.

Malvik møter KIL/Hemnes andrelag på bortebane søndag ettermiddag.

TABELL | Her er tabellen i 5. divisjon avdeling 2!

Reiste seg

Hegra har fått en tøff start på sesongen i sin 5. divisjonsavdeling, og før fredagens borteoppgjør mot Aasguten sto laget med fire tap og 5-27 i målforskjell.

Men hegrasbyggen reiste seg mesterlig og kunne reise hjem med 3-1-seier og tre poeng i bagasjen fra Åsen. Målscorere for Hegra var Orion Hetland, Christer Endré Kartum og Göran Ervall.

Fram møter Vinne på bortebane mandag kveld.

TABELL | Her er tabellen i 5. divisjon avdeling 1!

Tap i 6. divisjon

I 6. divisjon ble det tap for Tangmoen fredag kveld. Selbu ble for sterke på kunstgressbanen på Tangmoen stadion og vant 4-2.

I samme avdeling tapte Remyra 5-0 på bortebane mot Trygg/Lades andrelag fredag kveld.

TABELL | Her er tabellen i 6. divisjon avdeling 3!