Jakob Tromsdal kom inn som innbytter for Ranheim etter 36 minutter i cupoppgjøret mot Stjørdals-Blink hjemme på Ranheim Arena.

Etter åtte minutter av andreomgangen dro 19-åringen til med et langskudd, og sendte Ranheim opp i ledelsen 2-1.

- Det var litt av et mål. Jeg skjøt fra rundt 25 meter, og fikk god dreis på ballen som havnet i krysset, smilte Tromsdal, minutter etter at Ranheim hadde sendt Stjørdals-Blink ut av cupen med 3-1.

Tålmodighetsprøve

I vinter gikk Tromsdal fra Rosenborg til Ranheim, og det første tiden har vært preget av mye benkesliting.

- Jeg må være tålmodig, og benytte de mulighetene jeg får. Hittil har jeg fått tyve minutter i serien, og samt hele den forrige cupkampen. I dag føler jeg at jeg bidrar både spillemessig og ikke minst med scoringen. Det var ekstra moro å score, det er ikke hver dag det skjer, sier han.

- Bør rykke opp

Stjørdals-Blink utlignet til 1-1 tidlig i andreomgangen, og satte et lite støkk i et av førstedivisjonens topplag.

- Når vi slipper oss ned, er Stjørdals-Blink på høyde med oss. I det vi skrur opp tempoet, sliter de med å henge med. Stjørdals-Blink er godt lag, og bør rykke opp fra tredjedivisjon, sier Tromsdal.

- Artig der og da

Sondre Hopmark Stokke fikk æren av å sette inn 1-1-målet mot Ranheim. Stjørdalingen feide inn scoringen før publikum hadde rukket å settes stumpen på trebenkene etter pausen.

- Det var artig der og da, men det var varte ikke så lenge. Da de satte inn 2-1, skjønte vi hvor det bar, sier Stokke.

Stjørdals-Blink spilte en god kamp, og spesielt før pause var laget fullt på høyde med Ranheim.

- Vi hadde fire hundreprosentssjanser i førsteomgang. Hadde vi scoret på et par av dem, kunne det blitt spennende, sier han.

- Årsbeste

Selv om det var kjipt å ryke ut av cupen, var det mye å glede seg over.

- Angrepsmessig presterte vi årsbeste, sier Hopmark Stokke, som nå ser frem til lørdagens hjemmeoppgjør mot Tillerbyen i serien.