Sondre Hopmark Stokkes straffe tre minutter på overtid sørget for 2-1-seier over Tillerbyen hjemme på Nye Blinkbanen lørdag.

Stjørdals-Blink fikk en god åpning på kampen, og tok ledelsen allerede i det femte minuttet ved Sondre Hopmark Stokke.

Presset hardt

Selv om hjemmelaget presset hardt, lyktes de ikke med å finne nettmaskene i førsteomgangen.

I stedet utlignet Tillerbyen etter 21 minutter, og stillingen holdt seg til pause.

Burde avgjort tidligere

Etter pausen presset Stjørdals-Blink på fra start av, og produserte flere klare målsjanser som både Nedzad Sisic og Sondre Stokke kunne og burde scoret på.

Men det skulle gå lang tid før avgjørelsen kom. Tre minutter på overtid ble Sisic revet ned inne i målgården, og Sondre Hopmark Stokke var sikkerheten selv fra straffemerket.

Dermed ble det 2-1, og Stjørdals-Blink er igjen på toppen av tredjedivisjon avdeling 5.

Lånke-seier

PS! I en 5. divisjonskamp i fotball tidligere i dag, slo Lånke Rindal 4-1 hjemme på Lånke kunstgress. Fredrik Sjøvold (3) og Ørjan Lier lagde Lånkes mål. Det sto 0-0 til pause mellom lagene.