Med to fulltreffere mot Tillerbyen, stadfester den kjappe spissen ryktet som en måltyv. Selv er han ikke helt fornøyd.

- Jeg skal score minst ett mål i hver eneste kamp, og da bør jeg sette inn minst 25 mål denne sesongen. Kanskje kan jeg greie 30, sier han.

Stokke scoret både kampen første og den siste i oppgjøret mot Tillerbyen som endte 2-1 til Stjørdals-Blink. Mot Ranheim i cupen tidligere uken, satte han inn nok en fulltreffer.

Mer å gå på

Etter kampen mot Tillerbyen, mente poengbergeren at han har mer å gå på.

- Jeg burde i alle fall scoret ett til, og hadde jeg vært skikkelig effektiv, kunne jeg scoret fire, sier storscoreren, som har slitt med pollenallergi i det siste.

Med seks mål etter syv kamper ligger Hopmark Stokke litt etter skjema på ett mål pr. kamp.

- Jeg håper å få tre-fire mål i en kamp, og borte mot Orkla i neste kamp kan være en god sjanse. Vi slo med dem 7-8 mål i en treningskamp, og de har slitt hittil i serien. Jeg håper å plusse på målkontoen, i den kampen sier han.

Prøvde på utpsyking

Erland Tangvik i målet hos Tillerbyen var tidligere lagkompis med Hopmark Stokke i Strindheim. Da straffesparket ble tildelt tre minutter på overtid, yppet målvakten seg.

- Han prøvde å psyke meg ut, men jeg satte ballen i målet på motsatt side av hva han trodde, smiler Hopmark Stokke, som ble matchvinner med overtidsscoringen.

- Krigerkamp

Stjørdals-Blink burde avgjort oppgjøret mot Tillerbyen foran 210 tilskuere langt tidligere. Hjemme på Nye Blink-banen rullet laget opp det ene flotte angrepet etter det andre. Både Nedzad Sisic og Hopmark Stokke kunne og burde sette inn flere enn de to målene laget greide å produsere.

- Jeg tror vi var litt preget etter cupkampen mot Ranheim. I dag ble det en krigerkamp, som det pleier å bli mot Tillerbyen. Vi sliter alltid mot dem, men derfor var det ekstra deilig å vinne til slutt, sier Hopmark Stokke.

På tabelltopp

Etter seieren overtok Stjørdals-Blink ledelsen i 3. divisjon avdeling 5. Laget har 16 poeng etter syv kamper, mens Molde2 og Kolstad følger på plassene etter med 15 poeng. Tillerbyen ligger på 6. plass. Orkla som Stjørdals-Blink møter borte 4. juni, ligger helt sist med tre poeng.

- Vi gikk på poengtap mot RBK2 og Strindheim, men nå er vi poengmessig i rute, sier Hopmark Stokke.