Tromsdalen hentet opp Ranheims 2-0-ledelse og vant 3-2 i 1. divisjon i fotball for menn.

Etter elleve minutters spill tok Ranheim ledelsen ved Michael Karlsen. Det var Ranheim-angriperens sjette mål for sesongen. Daniel Kvande scoret 2-0-målet for Ranheim fem minutter senere. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til Ranheim.

Ett minutt før slutt

Etter 56 minutter reduserte TUIL ved Abelsen, og ti minutter før slutt utlignet Håkon Kjæve. Abelsen satte inn seiersmålet for Tromsdalen ett minutt før full tid.

Ranheim hadde tatt poeng i alle kampene sine hittil i sesongen før møtet med TUIL.

Tromsdalens seier gjør at laget har tolv poeng på ti kamper. Ranheim blir værende på 21 poeng.

Lokale spillere

Malvikingen Aleksander Foosnæs spilte hele kampen for Ranheim. Stjørdalingen Jakob Talmo Tromsdal ble byttet inn for blåtrøyene i det 68. minutt. Skatvalsbyggen Mats Lillebo erstattet Øyvind Storflor rett før slutt.