Stjørdals-Blink slo Verdal 2-1 i lørdagens 3. divisjonskamp i fotball på hjemmebane.

Stjørdals-Blink tok ledelsen ved Markus Balstad Husby allerede etter sju minutters spill på et velplassert skudd fra litt spiss vinkel. Nedzad Sisic var på rett sted til rett tid i det 35. minutt da han doblet hjemmelagets ledelse.

Pauseresultatet 2-0 kan Stjørdals-Blink takke målvakt Jørgen Vordal for. Han reddet tre klare Verdlas-muligheter i løpet av de første 45 minuttene.

Verdal reduserte til 2-1 i det 57. minutt på straffespark etter at MarkusHermo hadde handset inne i feltet.

Flere mål ble det ikke og dermed leder stjørdalingene fortsatt med fire poeng på neste lag.

- Som ventet ble den tøff og tett kamp slik et lokaloppgjør pleier å være, sa en fornøyd Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth etter kampen.

Stjørdals-Blinks lag mot Verdal: Jørgen Vordal, Lars Emil Johannessen Flakk, Vegard Fiske, Bjørnar Hove, Markus Balstad Husby (Mosa Doboyou etter 74 min.), Anders Nygaard, Sander Erik Kartum (Sindre Haarberg etter 89 min.), Marius Augdal (Jørgen Sollihaug etter 69 min.), Markus Hermo, Sondre Hopmark Stokke, Nedzad Sisic (Thobias Kvam Navelsaker etter 80 min.).

Stjørdals-Blink møter Molde 2 på bortebane i sin neste kamp, lørdag 17. juni.

Resultater fra andre kamper i den 9. serierunden i  3. divisjon avdeling 5 lørdag.

Rosenborg 2 – Kolstad 0-2

Træff – Tillerbyen 3-0

Strindheim – Sverresborg 3-4

Steinkjer – Junkeren 4-2

Mosjøen – Molde 2 og Mo IL – Orkla spilles søndag ettermiddag.