Stjørdalingen Fredrik Midtsjø (23) ble sittende på innbytterbenken da Norge og Sverige spilte uavgjort 1-1 i en treningskamp på Ullevaal stadion.

Dermed lar den andre landskampen vente på seg for midtbanespilleren fra Rosenborg.

Fredrik Midtsjø debuterte med flagget på brystet i en treningskamp mot Estland i mars i fjor.

Det var Mohamed Elyounoussi som sørget for Norges mål ipå et pent langskudd i slutten av første omgang.

Den svenske utligningen kom etter et hjørnespark. Det var en umarkert Samuel Armenteros som headet ballen i mål i det 81. minutt fra fem, seks meters hold.

Fredrik Midtsjø satt også på benken under sist lørdags VM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia på Ullevaal stadion.

Neste landskamp er VM-kvalifisering mot Aserbajdsjan på Ullevaal Stadion 1. september.

Landslaget ledes av Lars Lagerbäck og hans assistent og Midtsjøs sambygding Per Joar Hansen.

Førstkommende søndag spiller Rosenborg borte mot Haugesund i eliteserien.