Stjørdals-Blink ledet 3-0 ved pause i lørdagens 3. divisjonskamp i fotball mot Junkeren hjemme på Nye Blinkbanen.

Men Junkeren kom sterkt tilbake i andre omgang og tre mål av Ivar Johannes Jakobsen Unhjem sørget for at bodøklubben kunne ta med seg ett poeng hjem.

Alle tre målene kom i løpet av ni minutter fra det 71. til det 80. minutt.

Det siste på straffespark

Stjørdals-Blink tok en fortjent ledelse etter 19 minutters spill. Og det var tomålsscoreren fra forrige lørdagsn bortekamp mot Molde 2, Sondre Hopmark Stokke, som headet ballen i mål etter flott innlegg fra Børge Tronsmo Sonflå.

Stokke la på til 2-0 etter en halvtimes spill før Sander Erik Kartum satte ballen vakkert i mål på et langskudd etter pasning fra veteran Nedzad  Sisic.

I første omgang var Junkeren på et par farlige visitter foran målvakt Jørgen Vordal i Stjørdals-Blinks mål, men 3-0-ledelsen til hjemmelaget etter de første 45 minuttene var i hvert fall ikke for liten.

- Vet ikke hva som skjedde. Virket som konsentrasjonssvikt. Nytter ikke å opptre slik hvis vi skal rykke opp til 2. divisjon, sa en skuffet Stjørdals-Blink-kaptein Vegard Fiske etter kampen.

Stjørdals-Blinks lag mot Junkeren: Jørgen Vordal, Markus Balstad Husby, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Markus Hermo, Børge Tronsmo Sonflå, Anders Nygaard, Sander Erik Kartum, Marius Augdal, Nedzad Sisic, Sondre Hopmark Stokke