Tangmoen ILs jenter 15-lag røk ut av b-sluttspillet i Storsjöcupen i fotball i Östersund etter tap etter straffesparkkonkurranse mot Bergs IK fra Sverige. Det sto 1-1 etter full tid i kampen på Sportsplan fredag ettermiddag.

- Kjipt å bli slått ut etter straffespark, men jeg er ikke ferdig med kampene ennå. Skal spille semifinale i b-sluttspillet for Tangmoens 13-årslag lørdag ettermiddag, sa Ingelinn Frisk Remman (14) etter det forsmedelige tapet etter den spennede straffesparkkonkurransen i sommervarmen i Östersund.

Også for to år siden ble Tangmoens jenter 15-lag slått ut etter strafesparkkonkurranse.

Alta og Liverpool

- Blir det ferie etter at turneringen er ferdig?

- Jepp. Skal først en tur til bestemor og bestefar i Alta. Så skal jeg til Liverpool i England, men jeg skal ikke se på fotball, sier Ingelinn.

- Å?

- Jeg har et søskenbarn i Liverpool, Nils Martin Frisk, som går det siste året ved LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts). Han driver med sang og gitarspillingm sier midtbanespilleren som har vært i Liverpool tidligere og som mener den er en flott by.

Bad og shopping

- Hatt tid til andre ting enn fotballspilling i Östersund?

- Det har blitt litt tid til shopping og et besøk i Storsjöbadet, sier den kommende niendeklassingen ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal.