- Nå skal jeg ha en selfie sammen med deg. Kom hit, Fredrik, sa Kari Marie Løkholm Hognes da Rosenborgs fotballskole var i ferd med og avsluttes tirsdag ettermiddag.

Hognes var ansvarlig for fotballskolen i regi av Stjørdals-Blink Fotball og under avslutningsseansen hadde fire av Rosenborg-spillerne tatt turen til Stjørdal. I tillegg til stjørdalingen Fredrik Midtsjø var det lagkaptein Mike Jensen, målvakt Andre Hansen og midtstopper Jacob Rasmussen.

Fantastiske dager

- Det har vært tre fantastiske dager. Jeg kan liksom ikke få fiullrost de som har hjulpet til med gjennomføringen av fotballskolen. Det gjelder spillerne på våre gutter 16- og 19-lag med trener Bjarne Kristoffersen i spissen somn har vært instruktører, veterangjengen og ektefeller som har hjulpet til med matservering og de to hovedansvarlioge fra Rosenborg, Lasse Hoftun og Mats Karlstrøm.

Første gang

Det er første gangen Rosenborg arrangerer fotballskole i Stjørdal og det var 122 jenter og gutter født mellom 2004 og 2008 som deltok fra søndag til tirsdag denne uka.

Rørt mamma

- Vi hadde satt et makstall på 120 unger, men vi fikk med to spillere ekstra, sier Kari Marie Løkholm Hognes. Under utdelingen av premier ble hun skikkelig rørt da hennes egen sønn, Henrik Løkholm Hognes, var en av 12 spillere som fikk utdelt MOT-pris fra de fire Rosenborg-stjernene.

- Det kom helt overraskende på meg. Jeg begynte å lese opp navnene på lista og plutselig hadde jeg lest om Henriks navn. Da kom det noen tårer og det var så vidt jeg fikk til å snakke, sa mamma Kari Marie.

Stolt

- Jeg må bare få si at jeg er veldig stolt på vegne av alle som har bidratt til fotballskolen. Jeg tar det nærmest som en selvfølge at Rosenborg kommer tilbake neste sommer, sier Kari Marie Løkholm Hognes.

I samarbeid med andre trønderske klubber har Rosenborg gjennomført sju fotballskoler i sommer. Skolen i Stjørdal var sommerens siste.