Etter 4-3-seieren hjemme mot Strindheim foran 149 tilskuere, tyder alt på at Stjørdals-Blink rykker opp til andredivisjon i 2018.

Oppgjøret mot Strindheim bekreftet at laget kan når de vil, men også at de har utfordringer.

- Vi varierer for mye. Toppnivået er mer enn godt nok for andredivisjon, men bunnivået må opp. Får vi det på plass, vil laget bite godt fra seg i andredivisjon, sier Malmo, som i ti år har vært Ranheim-stallen.

La opp

Syv av dem har han spilt i førstedivisjon, men etter fjorårssesongen valgte 32-åringen å legge bort fotballskoene. Riktignok har han vært med Charlottenlund på femtenivå i vår, men hardtrening har det blitt lite av.

- Jeg er kun vikar. Are (Tronseth) ringte og spurte om jeg kunne steppe inn ettersom laget hadde mistet to venstrebacker. Jeg kjenner på kroppen at det er åtte måneder siden jeg la opp, smiler han.

- Under pari

Trenerne Terje Sandmæl (t.v.) og Are Tronseth var ikke helt fornøyde med spillernes prestasjoner mot Strindheim. Foto: Frank Skaufel

Kampen mot Strindheim ble spennende, men aldri riktig god. Stjørdals-Blink startet best, og Sondre Stokke førte hjemmelaget opp i 2-0. Strindheim kom tilbake og scoret to kjappe like før pause.

I andreomgang sendte Marius Augdal Stjørdals-Blink opp i føringen 3-2, før Strindheim igjen utlignet. Ole Kristian Rødahl satte inn hjemmelagets siste 11 minutter før slutt, og dermed kunne Stjørdals-Blink glede seg over tre nye poeng.

- Kampen var under pari, både for meg og laget. Det viktigste var å sikre tre poeng, fastslo Malmo, som var involvert i den første Strindheim-scoringen.

- Mer spennende

Heller ikke Stjørdals-Blink trener, Are Tronseth, tok av etter hjemmeseieren på Nye Blinkbanen.

- Det ble mer spennende enn vi ønsket. Oppgjøret var tett og jevnt, og vi fikk med oss tre poeng. Det var viktig, sier han.

At Stjørdals-Blink rotet bort en 2-0-ledelse tror Tronseth beror på mangel av selvtillit.

- Fotball er psykologi. Vi tapte 8-0 mot Rosenborg2 sist mandag, og kampen sitter mellom ørene. Da Strindheim reduserte til 2-1 spredte det seg en usikkerhet i laget, sier han.

Likevel fant Tronseth mye positivt.

- Det er sterkt å komme tilbake etter at Strindheim utlignet to ganger, men skal vi slå Sverresborg neste lørdag må vi opp et nivå høyere enn det vi presterte i dag, sier han.