- Nå måste jag børja trene mera, sa Sonny Bolin da sønnen Victor på tolv holdt på å slå ham i Hosetkammen opp, onsdag kveld.

Og Linnea Gederås vant kvinneklassen med stor margin.

Hosetkammen opp er en nesten 3. km lang løype i Rådalen, med en høydeforskjell fra start til mål på 300 m. 102 løpere stilte til start i onsdagens løp.

Skulket fotballtreninga

- Vi gjør det meget bra i fotball også, sa Victor. Egentlig skulle jeg ha vært på fotballtrening i kveld, men jeg håper treneren tilgir meg skulken, når det ble en andreplass her.

Vinneren av kvinneklassen , Linnea Gederås kunne også fortelle at hun skulle vært på fotballtrening hun også, men hun mente at hun skulle ta igjen det forsømte på neste trening.

Yngstemann i mål. Sverre Kartum er bare 4 mnd. gammel. Liggende i en sele på mammas mage var han en av de vel hundre som deltok i Hosetkammen opp. Foto: Arnulf Gresseth

Her er de beste resultatene:

KVINNER

1. Linnea Gederås 19.52

2. Marion Opgård 23.39

3. Tove Lise Pettersen.23.41

4. Mari Kristel Gederås 23.43

MENN

1. Sony Bolin. 15.39

2. Victor Bolin.15.39.

3. Odd EvenFossen,16.08

4. Kjell Stokkan. 16.22

5  Håkon Kyllo.  16.52

Også denne gangen var det samling i Skytterhuset etter at løpet var unnagjort. Det er blitt en tradisjon at både løpere og tilskuere takker ja til et tilbud fra Skjelstadmark IL  om å spise kveldsmat  sammen før de drar hjem.