Ikke bare knuste de orkdalingene 6-1, men allerede i pausen var det klart at opprykksmålet var nådd ettersom Kolstad avga poeng borte mot Træff.

- De siste ukene har vært litt spesielle. Egentlig visste vi at opprykket var klart. Samtidig var det en teoretisk mulighet for at andre lag kunne ta oss igjen, og vi ville ikke ta noe på forskudd, sier Vegard Fiske.

Derfor var lettelsen stor da opprykket til andredivisjon var klart.

- Dette var målet, og nå er det offisielt, smiler han.

Hawaii-fotball

Stjørdals-Blink vant greit 6-1 over Orkla, men uten å imponere.

- Vi er effektive, og scorer seks mål. Samtidig spilte vi en ruskete førsteomgang, og heller i ikke starten av andreomgang var god. Det ble litt Hawaii-fotball innimellom, og det passet Orkla bra, sier Fiske.

Ved pause ledet hjemmelaget 2-0 foran 267 tilskuere, men Orkla reduserte tidlig i andreomgang.

- Vi snakket i pausen om at vi måtte bli mer presise i overgangspillet, og utover i kampen hadde vi god kontroll, sier han.

Stokke med to mål

Etter Orkla-kampen kunne Sondre Hopmark Stokke igjen ta en titt på toppscorertabellen. Der kunne se at han er mestscorende med 27 mål. To kom på straffespark mot Orkla i andreomgangen. I tillegg scoret Ole Kristian Rødahl to ganger, mens Jakob Rømo Skille og Nedzad Sisic scoret ett hver.

Frykter ikke kollaps

Fortsatt gjenstår det fem serierunder i tredjedivisjon. Fiske frykter ikke kollaps mot slutten av sesongen.

- Vi går for å vinne, og ingen av spillere vil være fornøyde med tap. Det tærer på stoltheten for hver kamp vi taper, sier kapteinen.