Den meget prestisjefylte konkurransen mellom de to naboklubbene ble nemlig arrangert på Los Olivios golfbane i Fuengirola på den spanske solkysten.

På vinnerlaget deltok Morten Wikmark, Albert Strand, Bengt Klefbom, Tore Vikan, Torbjørn Østerlie, Stig Arve Bjørkås, Svein Oddvar Moen, Ketil Schølseth, Odd Inge Berg, Steinar Dybvad, Kevan Bird og Gunnar Wærnes.

Styreleder

– Dette var en meget etterlengtet seier, sier Tore Vikan i SGK til Bladet.

Han deltok på vinnerlaget og er også styreleder i SGK. For å understreke at seieren var etterlengtet for stjørdalsklubben så kan det nevnes at det er SGKs første seier over sine svenske konkurrenter på 16 år.

Tre dager

Konkurransen ble arrangert over tre dager og begge klubbene stilte med 12 spillere hver.

– Spilleformen første dag var bestball matchplay, tomanns scramble den andre dagen og singelmatcher den tredje og siste dagen, sier Tore Vikan.

Knappest mulig margin

Det ble en meget spennende kamp og den sto og vippet begge veier gjennom alle tre konkurransedagene under den spanske høstsola.

– Til slutt kunne vi juble for seieren etter å ha vunnet med knappest mulig margin, sier en meget godt fornøyd spillende styreleder i SGK. 12,5 poeng til SGK mot 11,5 for svenskene ble resultatet.