Kampen endte hele 20-39 hjemme i Fosslia Fjellhall.

Allerede i åpningsminuttene oppfattet det fåtallige publikummet i fjellhallen at Bækkelaget2 ligger på et annet nivå enn Stjørdals-Blink som riktignok manglet tre sentrale spillere.

Etter syv minutter ledet gjestene 1-6, og stort bedre ble det ikke utover i omgangen. Avstanden økte sakte og sikkert, og til pause var stillingen 7-21.

Bomskudd

Tyve bomskudd og syv tekniske feil i angrep i løpet av de første 30 minuttene, bidro til at Bækkelagets hurtige spillere straffet Stjørdals-Blink kontant. Utallige mål ble satt inn på kjappe overganger.

I andreomgangen slappet Bækkelaget noe av på tempoet, og byttet blant annet ut målvakten som hadde stått en fenomenal kamp. Hans presise 30-meterspasninger var et viktig angrepsvåpen for gjestene.

Flere andre viktige spillere fikk også hvile, og dermed kom Stjørdals-Blink litt bedre med etter pausen. Laget greide å score 13 mål i andreomgangen, mens Bækkelaget2 nøyde seg med 18.

Gylland best

Fjorårets toppscorer i andredivisjon, Alexander Gylland, var hjemmelagets beste, og noterte seg for ni mål, mot lagets som trolig er avdelingens beste.

Torgeir Bjerkås stoppet på fem mål for hjemmelaget. Ellers sto målvakt Hallvard Brekken en god førsteomgang.

Stjørdals-Blink har tapt alle sine tre første kamper, og ligger nederst i andredivisjon avdeling 2.