I oppgjøret som endte med seier 20-39 til Bækkelaget2 hjemme i Fosslia Fjellhall lørdag ettermiddag, steppet lillebror Gøran Isachsen (22) inn for sin syke storebror Simen.

Simen Isachsen (26) har sammen med Alexander Gylland vært Stjørdals-Blinks viktigste spiller de siste årene. Hittil i år har Isachsen kun vært på banen i én kamp.

- Simen sliter med bihulebetennelse, og det merker vi godt. Når han er borte mangler vi en motor i laget. Han er heldigvis tilbake til vår neste kamp, sier Gøran Isachsen.

- Trives på streken

Selv spiller vanligvis 22-åringen på streken.

- Jeg har spilt back tidligere, men trives på streken, smiler lillebror.

I tillegg til Simen Isachsen manglet også Andreas Salberg og Karl Morten Følstad.

- Vi er svekket når tre erfarne backer er borte, sier Gøran Isachsen.

- Andredivisjons beste lag

Mot Bækkelaget2 ble det en tøff oppgave å styre det etablerte angrepsspillet for den omskolerte strekspilleren. Stjørdals-Blink manglet hurtigheten for å kunne utfordre gjestene.

I forsvar hang de også merkbart etter i det Oslo-laget satte opp farten

- Bækkelaget2 er andredivisjons beste lag, og de er ekstremt godt trente. Selv er jeg ikke helt fornøyd med egen innsats. Jeg bommer for mye på skudd, og gjør for mange tekniske feil. Jeg fikk det ikke til like godt som jeg har gjort i andre kamper, sier Isachsen, som scoret ett mål.

Med tre viktige spillere ute ble mye av ansvaret lagt på Alexander Gylland, som svarte med å denge inn ni mål.

- Vi er svært avhengige av Alex, og i dag var han god, sier Gøran Isachsen.

- Skal berge plassen

Etter tre serierunder ligger Stjørdals-Blink nederst i andredivisjon avdeling to med null poeng. Det bekymrer ikke Gøran Isachsen.

- Vi kommer til å slite på nedre halvdel, men vi skal berge plassen. Både Strindheim og Skogn skal vi slå over to kamper. Tiller bør vi ta to poeng fra, og Kristiansund hjemme skal vi tukte. I bortekampen manglet vi både Simen og Alex, og de to utgjør de 11 målene vi tapte med borte mot Kristiansund, sier han.

Neste kamp for Stjørdals-Blink er hjemme i Hegrahallen 7. oktober mot Vålerenga.