I ettermiddag spiller den ferske andredivisjonsklubben Stjørdals-Blink sesongens femte siste seriekamp i 3. divisjon. Det er Verdal som er motstander på Verdal stadion og stjørdalingene reiser til Innherred med så å si fulltallig tropp. Kun Henrik Kjeldsen Dahlen, Sander Mathias Malum Opheim og Anders Nygaard er ute med skader mens ingen spillere må stå over på grunn av kort.

Austad

Verdal trenes av Nils Petter Austad, tidligere Stjørdals-Blink-trener som ledet laget i de siste kampene av fjorårssesongen og som nesten klarte å berge Stjørdals-Blink fra nedrykk til 3. divisjon.

Opprykkskake

Etter kampen er spillere, trenere og øvrig støtteapparat invitert til den nylig oppstartede sportsbaren i Stjørdal for å feire opprykket til 2. divisjon som ble klart etter forrige lørdags 6-1-seier over Orkla. Opprykket ønsker driverne av sportsbaren å markere med å servere opprykkskake og kaffe til alle gjestene, også Stjørdals-Blink-gjengen som kommer på besøk etter verdalskampen med forhåpentligvis tre nye poeng i lagskofferten.

Kvik i morgen

I morgen ettermiddag spiller Stjørdals-Blinks andrelag i 4. divisjon bortekamp mot trondheimsklubben Kvik på Rosenborgbanen. Det er fem kamper og 15 poeng å spille om for stjørdalingene som ligger sist på tabellen med 10 poeng. Det er seks poeng opp til sikker plass og fortsatt 4. divisjonsspill. På 16 poeng ligger på rekke og rad Charlottenlund, Vestbyen og Strindheim. Stjørdals-Blink 2 møter Nardo 2 hjemme, NTNUI borte, Rørvik borte og Charlottenlund hjemme i de fire siste kampene.