Allerede forrige helg avgjorde Stjørdals-Blink tredjedivisjonsavdelingen etter storseier hjemme mot Orkla.

Mot Verdal borte lørdag ettermiddag fikk flere av de faste spillerne hvile, og dermed fikk Verdal en noe lettere motstander enn de ville fått hvis det fortsatt var spenning i toppen.

Langskudd

Førsteomgangen endte 0-0, men etter hvilen scoret Verdals Adrian Krysian allerede etter ni minutter. Målet kom etter et skudd fra rundt 18 meter, hvor han fikk stå relativt upresset.

Stjørdals-Blink satte inn tyngre skyts utover andreomgangen, og både Sander Kartum (78.min.) og Ole Kristian Rødahl (68.min.) kom inn for henholdsvis Magnus Eriksson og Alexander Nynes.

Tidligere i omgangen (60.min.) hadde 16-åringen Jakob Skille blitt erstattet av Sigurd Koksvik. Nevnte Skille pådro seg også et gult kort i førsteomgangen.

15-åringer debuterte

Helt på tampen av kampen satte trener Are Tronseth inn to 15-åringer, som dermed fikk debutere i tredjedivisjon. Både Håvar Dahl og Andreas Pettersen kom inn i det 90. minutt.

Stjørdals-Blink kom aldri nærmere enn et stangskudd etter pausen, og kampen ebbet ut med seier 1-0 til Verdal foran 548 tilskuere.