Vikhammer HK (VHK) tapte sesongens første to kamper, og følte presset foran første hjemmekamp i Malvikhallen søndag ettermiddag.

Det var nok også grunnen til at førsteomgangen ikke ble all verden.

Strindheim holdt følge med laget som er tippet blant de tre beste i andredivisjonsavdelingen. Etter 12 minutter ledet til og med gjestene 5-7, men VHK hentet seg inn og var i føringen mot slutten av omgangen uten å imponere det fåtallige publikummet.

Til pause ledet VHK 17-16.

Solid ledelse

Noen velvalgte ord ble tydelig sagt i pausen, for i andreomgang var VHK mer på hugget. Spillerne senket skuldrene, og stolte mer på egne ferdigheter.

Det ga umiddelbar suksess.

Etter 11 minutter ledet VHK med tre mål. Fem minutter senere var kampen avgjort etter at Marcus Hansen sendte VHK i føringen med 27-21.

Kontrollerte inn

Resten av kampen var ikke VHK truet av Strindheim, og kunne kontrollere inn til en trygg 33-29-seier.

Dino Saric ble toppscorer med ti mål for VHK.

VHKs neste kamp er borte mot Tiller 4. oktober.