- Det er ekstra stas å score mot Hommelvik. Lokaloppgjøret betyr svært mye for oss, og det ser du også på oppmøtet på tribunen, sier Skagseth, som scoret begge målene i andreomgang foran rekordstore 167 tilskuere på Viksletta.

Det første målet kom etter 72 minutter, da han løp gjennom HIL-forsvaret og satte ballen sikkert i mål.

14 minutter senere var han igjen frempå, og avgjorde kampen med sin andre fulltreffer.

- Foran oppgjørene mot Hommelvik er vi ekstra giret, gliser Skagseth.

Tam førsteomgang

Malvik hadde mye av banespillet, men maktet ikke å skape de største sjansene i førsteomgang. Hommelvik ble presset langt tilbake på banen, og hadde vel egentlig kun én sjanse i løpet av andreomgang.

Herman Aalberg (t.h.) og Hommelvik hadde sine sjanser, men Malvik vant fortjent 2-0 hjemme på Viksletta. Foto: Frank Skaufel

Etter pause kom HIL bedre med, og kunne scoret ett mål eller to på en heldig dag.

Alt i alt var Malvik likevel det beste laget, og da Skagseth scoret sine to mål var de fleste enige om at resultatet var fullt fortjent.