- Flott å endelig skate på hjemmebane, sier Christoffer som er hjemme etter militærtjeneste. Han vant seniorklassen i konkurransen som egentlig skulle gå under ByfestStjørdal, men som måtte utsettes på grunn av regn.

Christoffer viste triksene 360-flip, lipside og BS 360 kickflip.

To i toppen

I klassen for juniorer var det 3 trondhjemmere som kom på de 3 øverste plassene. I klassen for seniorer, var det to stjørdalinger blant de 3 beste: Christoffer (21 år) på første og Oskar Hjellejerde (17 år) på andre plass. Johannes Aukan fra Trondhjem kom på en tredjeplass.

Stjørdal Skateboardforening fikk denne gangen strålende vær og flotte forhold for de 43 deltagerne i alderen 6–32 år fra Stjørdal, Trondheim, Åre, Finland og Oslo. I tillegg en utvekslingsstudent fra Chile .

Flere jenter

–- Det var en egen klasse for jenter, noe som viser en økende interesse for jenter innen skating, som har vært mannsdominert hittil. Vi i Stjørdal Skateboardforening, ønsker flere jenter, og planlegger egne dager med jenteskater, forteller styreleder Hege Trones.

Det var også en klasse for kids.

– Det ble litt større enn vi hadde regnet med, både med deltakere og publikum. Vi har ikke markedsført arrangementet noe å snakke om. Så dette var artig, legger Trones til. Hun nevner at foreningen fikk godstøtte fra hovedsponsor Torgkvartalet, DnB, Kansas, Session og Wolcom til arrangementet.

- Priviligert

Foreningen fikk også bra tilbakemeldinger etter konkurransen. Blant annet denne meldingen fra en skatepappa fra Trondheim:

- Jeg satt i går og tenkte på hvor priviligert sønnen min er som holder på med noe han mestrer og elsker i et miljø med delte interesser som støtter hverandre og med slike gode faciliteter en halvtime hjemmefra og voksne som bidrar. Samtidig betyr også dette at jeg selv er priviligert, skriver pappaen som forteller at de er på Stjørdal for å skate så ofte som de kan.