Johan Kristian Møller feller ingen tårer selv om nedrykket til 6. divisjon på det nærmeste er avklart. Etter 2-0-tapet borte mot Malvik mandag kveld, er det seks poeng opp til sikker plass med to kamper igjen å spille.

- Man må vel være Drillo for å kunne regne hvordan vi skal greie dette, smiler Møller.

Han depper ikke over at nedrykket så og si er klart.

- Hos oss er det ingen begravelsesstemning. Det kan være greit å ta turen ned i 6.divisjon. Da får vi tid til å bygge opp en ny stamme med unge spillere som skal rykke opp neste høst og kjempe i toppen av femtedivisjon året etter, sier 35-åringen.

Tre trenere

Hommelvik har vært gjennom en turbulent sesong, hvor hyppige trenerendringer og særdeles varierende oppmøte på treningene har preget satsingen.

- Vi har hatt tre trenere i år, og det har gått utover kontinuiteten. I tillegg har oppmøtet variert, og i vår var vi nede i fire spillere på noen treninger. I det siste har det imidlertid vært langt bedre, men snuoperasjonen kom for sent, sier Møller.

- Ser lovende ut

Han mener det finnes lyspunkter.

- Mathias Løken har tatt over som trener, og det fungerer bra. Dessuten har vi  mange unge og gode spillere i klubben. Det ser lovende ut foran neste sesong, sier Møller.

Selv er Møller usikker på om han blir med ett år til.

- Jeg skal være med å trene, men vi får se hvor lenge beina holder.

- Malvik vant fortjent

Møller og Hommelvik håpte laget kunne tukte vertskapet på Viksletta, men i førsteomgang maktet de i liten grad å etablere eget spill.

- Vi ble presset bakover, og fikk i liten brukt det spillet vi er gode på. Vi kunne scoret ett mål eller to i andreomgang, men alt i alt var Malvik det beste laget og vant fortjent, sier han.