Hanne Buran Spets fra Hommelvik mottok stipend under idrettens hederskveld i Trondheim sist lørdag.
            (Foto: privat)

Hanne Buran Spets fra Hommelvik mottok stipend under idrettens hederskveld i Trondheim sist lørdag.Foto: privat

Stipend til talentfull bowlingspiller

Hanne Buran Spets fra Hommelvik er en av landets mest talentfulle bowlingspillere. Sist lørdag mottok hun et stipend på 15.000 kroner under Idrettens Hederskveld.

15-åringen, som fyller 16 år om en måned, var veldig nervøs før utdelingen, men samtidig var hun også stolt over å ha fått et slikt stipend. Nå får hun anledning til å reise litt og satse enda mer på bowlingen.

Stipendet fikk hun blant annet for sine prestasjoner under norgesmesterskapet (NM) for junior både i fjor og året før. Hun kom hjem til Hommelvik med NM-sølv begge gangene. Hanne er elev ved Malvik videregående skole og den første helga i november skal hun delta i en stor bowlingkonkurranse i svenske Norrköping.

Ildsjel

Under hederskvelden ble det også delt ut heder til ildsjeler fra alle 26 kommunene i Sør-Trøndelag. Fra Malvik var det Jan Stokdahl fra Malvik IL som ble hedret, blant annet for sin formidable innsats for å fremme skisporten i Malvik.

Han har sikret og tilrettelagt for bruk av Malvikmarka i all ettertid til kommende generasjoner. Både på ski, til fots og ikke minst dokumentasjon og skilting av gamle kulturminner i Malvik.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

NRK-folk var på befaring før Landsskytterstevnet

Planleggingen av tv-sendingene fra LS i 2018 er godt i gang.

Kontret Heimdal i senk

Både Vikhammer HKs herrelag og Stjørdal Håndballklubbs damelag vant enkelt sine to seriematcher søndag kveld. SHK kontret Heimdal i senk.

VHK tapte mot Orkanger i uheldig kamp med skader

Tredjedivisjonskampen mellom Vikhammer Håndballklubb (VHK) og Orkanger 2 endte med tap 24 – 31. Dermed har VHK-damene tapt to og spilt en uavgjort så langt i serien.

Tapte sesongens siste kamp

Stjørdals-Blink fikk det tøft på Guldbergaunet mot Steinkjer.

Cup er cup også for de minste

33 lag er i spill under lørdagens Sjampions Lig for niåringer i Stjørdalshallen.