I 6-1-seieren over Mosjøen satte Sondre Stokke inn sitt 31. mål for sesongen, og at toppscoreren er ettertraktet av klubber oppover i divisjonssystemet har lenge vært en kjent sak. Selv har Stokke tidligere bedyret at Ranheim er interessant.

- Jeg hadde en prat med Ranheims hovedtrener nylig, og de er svært interessert i å ha med meg neste sesong, sier Stokke.

Møte med Stjørdals-Blink

Fortsatt gjenstår en kamp av årets tredjedivisjonssesong for Stokke & Co, men etter at den er unnagjort kan en avgjørelse komme ganske så raskt. Da står sportslig leder Håvard Fuglem og trener Are Tronseth i Stjørdals-Blink klar med kontraktspapirer. Det er liten tvil om at de gjerne ser at andredivisjonstoppscoreren fortsetter i klubben.

- Jeg skal ha en prat med Håvard og Are etter kampen mot Steinkjer, og deretter blir det en ny samtale med Ranheim. Ingenting er avgjort, og det kan også dukke opp andre tilbud, sier Stokke, som bor i Trondheim.

Skulle han likevel velge Ranheim, blir det kun et skritt i riktig retning for Stokke. Hans personlige målsetning er enda høyere.

- Min ambisjon er å spille i eliteserien, og ikke å stoppe i førstedivisjon.

Uenig med dommeren

Mot Mosjøen stoppet Stokke på ett mål, mens angrepskollegaene Nedzad Sisic og Jørgen Sollihaug scoret henholdsvis tre og to mål.

- Jeg jaktet flere, men vi ble feilaktig avblåst for offside i alle fall en gang og avgjørelsene ved et par andre ganger var på kanten, sier han.

Til tross for en middels prestasjon vant Stjørdals-Blink solide 6-1 mot bunnlaget fra Nordland.

- Det er bra å vinne 6-1, men vi kunne uttrettet enda mer. Vi yter ikke hundre prosent, kanskje bare 80, sier Stokke.

Lover tre mål mot Steinkjer

Til helgen møter Stjørdals-Blink Steinkjer på Guldbergaunet.

- Det bruker å bli et lokaloppgjør med trøkk i. Vi vil gjerne avslutte sesongen med å knuse Steinkjer på Guldbergaunet, smiler årets 31-målscorer, som også har ambisjoner på egne vegne i Steinkjer:

- Når kampen er ferdig i Steinkjer har jeg totalt scoret 34 mål i serien denne sesongen.