4-3 ble sluttresultatet til fordel for spillerne fra Nord-Trøndelags nest største by.

Som kjent var Stjørdals-Blink avdelingsmester i tredjedivisjon lenge før lørdagens oppgjør på Guldbergaunet mot Steinkjer. Kampen i seg selv hadde derfor ikke annen nerve enn ære og respekt, og at spillerne selvsagt ikke gikk på banen for å tape sesongens siste kamp.

Fyrverkeri mot slutten

Den første halvtimen på Guldbergaunet går raskt over i glemmeboken, og lite skjedde egentlig før Sigurd Koksvik fyrte av gårde et skudd som traff tverrliggeren etter 35 minutter.

Men så åpnet det hele seg.

Først ute var Jørgen Sollighaug som sendte gjestene i ledelsen 0-1 etter 37 minutter, men smilet hos Stjørdals-Blink-spillerne stivnet raskt da Steinkjers Thomas Sivertsen satte inn et straffemål minuttet etterpå.

Uavgjort ved pause

Stjørdals-Blink tok igjen kommandoen ved Sander Kartum etter 44 minutter, og var i en liten stund i ledelse 2-1.

Igjen var nevnte Sivertsen raskt frempå for å ødelegge den gode stjørdalsstemningen, og sørget for å utligne i omgangens siste spilleminutt.

Dermed 2-2 ved pause, etter at Sollihaug også pådro seg et gult kort rett før dommeren blåste av omgangen.

Tremålsscorer

Gledesdreperen Thomas Sivertsen hadde tydeligvis stilt inn skuddfoten denne ettermiddagen, for etter 57 minutter var Steinkjer-spilleren igjen frempå og førte hjemmelaget i ledelsen med 3-2.

Fire minutter senere valgte trener Are Tronseth, som selv var oppført som reserve i kampen, å sette inn friskt blod. Magnus Ramberg Eriksson erstattet Mosa Doboyou, og Alexander Nynæs kom inn for toppscorer Sondre Stokke, som gikk ut med strekk i låret. Dermed endte Stokke med 31 mål denne sesongen.

Sander Kartum satte inn Stjørdals-Blinks andre mål mot Steinkjer Foto: Frank Skaufel

Sollihaug igjen

Byttene hjalp tydeligvis midlertidig. Etter 72 minutter var Jørgen Sollihaug nok en gang frempå og utlignet til 3-3.

Heller ikke denne gangen varte gleden nevneverdig lenge. Sindre Sakshaug førte Steinkjer i ledelsen 4-3 etter 78 minutter, som også ble sluttresultatet .

Forøvrig pådro Thobias Kvam Navelsaker seg gult kort i andreomgangen, og ble i det 86. minuttet byttet ut til fordel for Andreas Pettersen.