- Det ble mye spilletid ettersom vi fikk et rødt kort i mot, sier Kjell Martin Lidal Johansen, like etter at Stjørdals-Blink hadde knust Skogn 27-21 hjemme i Stjørdalshallen.

To unggutter kom i søkelyset  under kampen. Karl Morten Følstad (18) storspilte i førsteomgang, men måtte forlate banen like etter pause etter at dommerne ga han rødt kort. På venstre back ble unge Johansen sendt inn på banen i perioden hvor laget strevde som aller mest.

- Vi havner nedpå, får rødt kort og Skogn tar innpå. Da kan det rakne eller gå som gikk i kveld, smiler han.

Johansen var en spillerne som virkelig tok ansvar i angrepsspillet, og greide blant annet å score ett mål.

- Vi måtte skjerpe oss, og det gjorde vi. For oss betyr det mye å vinne, etter en trasig start på sesongen, sier han.

Hadde press

Foran oppgjøret mot Skogn sto Stjørdals-Blink med null poeng etter seks spilte kamper. Etter seieren passerte laget Skogn, og ligger bare ett poeng unna sikker plass på tabellen.

- Vi vet at vi ikke er divisjonens beste lag, men samtidig vet vi at det er flere lag vi kan slå. Foran kampen i kveld hadde vi et stort press på oss for å vinne, og samtidig var dette kampen i sesongen vi hadde aller mest lyst til å vinne. Nabooppgjør er alltid spesielt, sier Johansen.

Kjell Martin Johansen tok mye ansvar i angrepsspillet mot Skogn. Foto: Frank Skaufel

Spiller på tre lag

Kjell Martin Lidal Johansen er et stort håndballtalent som trenerne venter seg mye av i tiden fremover. Hittil i sesongen har han spilt alle kamper for andredivisjonslaget, og for G16- og G18-laget.

- Det blir mye håndball for tiden. I tillegg til mange kamper trener jeg fire-fem ganger i uken. Jeg har hatt flaks og aldri vært skadeplaget, så det går bra, sier han.

Hvor karrieren på håndballbanen kan ende, er han usikker på.

-  Jeg har ikke tenkt så mye på det, og tar det som det kommer. Men jeg har lyst til å se hvor langt jeg kan komme, sier talentet som i det daglige er førsteårselev ved linjen for studiespesialisering ved Ole Vig videregående skole.