NTNUI ble sendt hjem til nudelgrytene på studenthyblene med sifrene 24-15, etter at SHK hadde avgjort kampen allerede i førsteomgang. Ved pause ledet nemlig serielederne i tredjedivisjon hele 12-5.

Trå start

Det startet imidlertid litt trått, og etter ti minutter var stillingen 2-2. Så satte de unge spillerne opp tempoet og tre minutter senere var stillingen 5-2 etter et mål av Emma Eidem Olsen.

Utover omgangen ble det stadig mer vann mellom båtene, og med syvmålsledelse ved halvtid var det meste unnagjort.

Førsteomgangen huskes først og fremst for et svært så solid forsvarsspill og at laget hevet seg offensivt utover omgangen.

Tok innpå

NTNUI, som ligger på tredjeplass i tredjedivisjon avdeling 2, ga imidlertid ikke opp. Etter pause gjorde de et helhjertet forsøk på å nærme seg SHK, og reduserte til 12-8 før Anna Helena Gardarsdottir satte inn SHKs første mål etter åtte og et halvt minutt av omgangen.

Saken fortsetter under bildet.

Ingvild Rabben Høiseth og SHK har vunnet alle kampene hittil i årets sesong. Foto: Frank Skaufel

Snaue ti minutter senere satte Maichen Eidem Olsen sitt eneste mål i kampen, og økte til 17-9. Etterpå ble det stramme forsvarsspillet noe slappere, og i løpet av de siste 13 minuttene slapp SHK inn seks mål. Det hadde ingen betydning ettersom SHK i samme periode puttet inn syv fulltreffere. Dermed endte det hele med 24-15, og fortsatte serieledelse for SHK.

Kveldens toppscorer ble Martina Prestmo Strand med seks mål.