Birgitte Flor Wilhelmsen fra Sveberg IL kunne reise hjem med favnen full av pokaler etter sist helgs kretsmesterskap (KM) i bordtennis som ble arrangert av Vikåsen Bordtennisklubb i Vikåsenhallen på Ranheim.

Også Susanne Flor Wilhelmsen fra Sveberg IL stilte i mesterskapet som hadde samlet rund 60 deltakere.

11 år gamle Birgitte har vist stor sportslig fremgang som bordtennisutøver og hun vant 11-årsklassen for jenter/gutter. I 13-årsklassen var hun en outsider, men jaggu vant hun den klassen også.

Imponerende å slå jenter og gutter som er to år eldre. Det tyder på at hun begynner å nærme seg de beste i landet i sin årsklasse.

Birgitte Flor Wilhelmsen fylte 11 år i forrige måned og hun trener mellom 10 og 12 timer ukentlig fordelt på fem eller seks økter.

Bordtennis er en av verdens mest populære sporter og kom på det olympiske programmet i 1988. På verdensbasis er bordtennis den nest største individuelle idrettsgren med 202 særforbund og omtrent 300 millioner aktive spillere. Verdensmesterskapet i bordtennis er en av verdens største sportsbegivenheter uansett sport og blir tv-sendt til over 350 millioner hjem.