Bylaget ga seg ikke før det sto 20-30 på lystavlen, og slukkøret måtte Stjørdals-Blink-spillerne rusle i garderoben i Stjørdalshallen uten at poengbeholdningen ble økt.

God førsteomgang

Lagene holdt følge i åpningsminuttene, og hos hjemmelaget fungerte både forsvars- og angrepsspill. Midtevis i omgangen går Stjørdals-Blink opp i ledelsen 7-5, og frem mot hvilen greier laget å holde Strindheim bak seg i målprotokollen.

Da andreomgang startet fungerte knapt noen ting av det som lyktes i førsteomgang. Strindheim går fra å ligge under 14-12 til å lede 14-20 i løpet av drøye seks minutter. Forsvaret var lekk som en punktert gummiflåte, målvaktene reddet knapt et skudd og i angrep mislyktes det meste.

Det tar nesten ni minutter før Mats Hilanmo setter inn Stjørdals-Blinks første mål. Da er stillingen 15-21.

Nærmet seg noe

Utover omgangen går stjørdalingene inn i en bedre periode, og nærmer seg noe. På stillingen 17-22 trodde mange av de hundre tilskuerne at det kunne være mulig å komme på talefot med laget som før oppgjøret kun lå ett poeng foran Stjørdals-Blink.

Det gjorde det ikke. I stedet kontrollerer Strindheim greit inn til en fortjent timålsledelse.

Fem mål

Nevnte Hilanmo ble fra sin venstre kantposisjon toppscorer med fem fulltreffere, det samme som Alexander Gylland maktet å sette inn bak en god Strindheim-målvakt.

Stjørdals-Blink ligger fortsatt på nest sisteplass i andredivisjons avdeling 2 med to poeng.

Neste kamp er hjemme mot Kristiansund 3. desember.