Venstrebacken, som spilte strålende mot Skogn for en uke siden, slet i likhet med de andre spillerne utover andreomgangen.

- Energinivået faller etter pausen, de kontrer oss ned og vi mister motet, sier 17-åringen, etter at Stjørdals-Blink ledet 14-12 ved pause, men tapte til slutt hele 20-30 etter en nitrist andreomgang.

- Hvor for skjer det når dere har sjansen til å vinne?

- Vanskelig spørsmål å svare på, men når vi møter motgang så preger det oss, sier Karl Morten Følstad.

- Skuffende

Han innrømmer at Strindheim-kampen var viktig for et lag som kjemper om å berge plassen i andredivisjon. Med to poeng onsdag kveld, kunne treningsperioden frem til neste kamp i begynnelsen av desember blitt noe lettere å motivere seg for.

- Det var svært skuffende å tape. Strindheim er et lag skal kunne slå, fastslår han.

Alt var ikke bare sorgen i hjemmeoppgjøret mot Strindheim. I førsteomgang hadde Stjørdals-Blink god kontroll og spilte bra i begge ender av banen.

- Førsteomgangen var ikke så verst. Vi får til spillet vårt, og utfører det som vi var enige om å gjøre på forhånd, sier han.

Sentral spiller

Selv om Følstad ikke er gamle karen, har stortalentet spilt seg til en sentral plass på laget. Spesielt i angrepsspillet er han en viktig brikke. Flere har mumlet om at backen en dag kan forsvinne fra klubben til fordel for et lag høyere opp i divisjonssystemet.

- Fortsatt blir jeg her, men jeg har lyst til å utvikle meg til å bli så god jeg kan. Jeg drømmer selvsagt om eliteseriespill og kanskje kunne nå enda lenger, men det er vanskelig å si. Vi får se, smiler Følstad, og skryter av oppfølgingen han har fått både av klubben og på hjemmebane av mor og far.

- Råbra førsteomgang

SHK-trener "Blomman" Björn Blomquist ledet laget mot Strindheim, ettersom trener Kurt Kristoffersen var bortreist, men kunne lite gjøre når mismotet bredte seg utover andreomgangen.

- Førsteomgangen var råbra, men trolig er det noe som skjer når spillerne føler at de kan vinne. Det tærer trolig litt på det mentale, men det er litt vanskelig for meg å si. Jeg har kun vært med på én trening i uken, og dette var andre gangen jeg satt på benken i en kamp. Derfor er det også litt vanskelig å trykke på de riktige knappene i de ulike fasene av kampen, sier han.