Til tross for at stjørdalsklubben stilte med kun fem deltakere så ble klubben den 14. beste av de 54 klubbene som hadde deltakere i mesterskapet i Rosenes by i Møre og Romsdal.

De som deltok var Ole Jakob Skogmo, Nora Skei Jensen, Aud Eli Steinkjer, Ivan Nørkov Bakmark og Ingebrigt Steinkjer. Trenere for stjørdalstroppen under NM var Mari Øydvin, Jon Ragnar Jensen og Aud Eli Steinkjer.

- Flere av våre utøvere stilte også i lagkonkurranser med utøvere fra andre klubber og hvor de også sikret seg medaljer, sier Jon Ragnar Jensen. NM ble arrangert i Træffhallen og det ble konkurrert samtidig på åtte matter. 480 utøvere deltok i mesterskapet

Best i landet

Det førte til at Værnes Taekwon-Do klubb bidro i stor grad til at den største klubben i området, Trondheim Taekwondoklubb, kom seirende ut som den desidert beste klubben i landet under mesterskapet.

Godt fornøyd

Hovedinstruktør i Værnes Taekwon-Do klubb, Arne Witzø, som også er landslagstrener, var meget godt fornøyd med NM-innsatsen til sine utøvere som deltar i ITF taekwondo. Det er WTF taekwondo som det konkurreres i under olympiske leker.

Arne Witzø har også hovedansvaret for Selbu Taekwon-Do klubb.

Region Trøndelag ledes av Master Per Andresen. ITF taekwondo har 12.000 medlemmer i Norge og er den største grenen i Norges Kampsportforbund.

NM-plasseringer

NM-deltakerne fra Værnes Taekwon-Do klubb og deres plasseringer:

Aud Eli Steinkjer, sort belte:

Gull i sparring og bronse i mønster i veteranklassen.

Ingebrigt Steinkjer, sort belte: Gull i mønster, gull i sparring og bronse i lagmønster i juniorklassen.

Nora Skei Jensen, sort belte:

Gull i lagmønster, gull i lagsparring og bronse i mønster i juniorklassen.

Ivan Nørkov Bakmark, sort belte:

Sølv i lagmønster i seniorklassen.

Ole Jacob Skogmo, rødt belte:

Bronse i sparring i yngre juniorklassen.

Oslo neste år

Neste år arrangeres NM i Ekeberghallen i Oslo den første helga i november.

- Men den første større konkurransen våre utøvere skal delta i er det midtnorske mesterskapet i Rosenborghallen i Trondheim i februar, sier Jon Ragnar Jensen. Videre utover 2018 planlegges det deltakelse i Rome Open i den italienske hovedstaden Roma og en verdenscupkonkurranse i Australia.