Stjørdals-Blink Fotballs toppscorer i en årrekke, Sondre Hopmark Stokke (25), fortsetter i klubben til tross for at blant andre førstedivisjonsklubben Ranheim hadde han på blokka foran neste sesong.

Ranheim skal i neste uke spille to finalekamper i play off om en plass i eliteserien neste år.

Ambisjoner

- Jeg har så klart ambisjoner om å spille på så høyt nivå som mulig. Jeg har tro på prosjekt Stjørdals-Blink. Jeg registrerer at de fleste andre spillerne vil fortsette. Drømmen er å kjempe om nytt opprykk med Stjørdals-Blink. Dette er spennende, sier Sondre Hopmark Stokke.

Lokal profil

Skatvalsbyggen Stokke satte inn 31 seriemål i 2017-sesongen i 3. divisjon som endte med avdelingsmesterskap og opprykk til 2. divisjon for stjørdalsklubben.

Med Sondre Hopmark Stokkes signatur på plass videreføres den sterke lokale profilen ytterligere.

Også Sander Erik Kartum sto på Ranheims ønskeliste, men også Kartum har fornyet kontrakten med Stjørdals-Blink.

Spennende

- 2018 blir en spennende sesong, første gang jeg og laget spiller i nye andredivisjon. Vi er alle spent på nivået. Jeg håper for min egen del og for lagets del og være med og prege avdelinga. Vi ønsker å vise oss fram skikkelig. Jeg går for å bli toppscorer i avdelinga. Da må jeg vel opp i rundt 20 mål, sier Stokke som jobber i Danske bank i Trondheim fram til nyttår. Tanken er å gå master økonomi ved NTNU deretter.

Fuglem og Tronseth

- Jeg vil for øvrig trekke fram sportslig leder Håvard Fuglem og trener Are Tronseth som har en stor del av æren for at jeg fortsetter i Stjørdals-Blink. Jeg har et topp forhold til de to og de er for meg en garanti for et godt lag neste år, sier 25-åringen. Både Tronseth og assistenttrener Terje Sandmæl fortsetter som a-lagstrenere i Stjørdals-Blink.

Viktig

Håvard Fuglem kommenterer forlengelsen av Stokkes kontrakt slik:

-For oss er det viktig å beholde våre beste spillere, men enda viktigere ettersom de er lokale. Samtidig understreker vi at vi på ingen måte har satt oss i veien for at guttene skal få ta steg i høyere divisjoner dersom det er det de ønsker. Derfor er det ekstra artig at spillere som er aktuelle for divisjonen over, velger å bli og har tro på vårt prosjekt.