Stjørdals-Blinks andredivisjonsherrer er på desperat poengjakt, men maktet ikke å hente hjem to poeng på hjemmebane. Til slutt kunne hedemarkingene juble over seier 29-31 i Stjørdalshallen.

Saken fortsetter under bildet.

Gøran Isachsen scoret fem mot Tynset, i en kamp som Stjørdals-Blink hadde muligheter til å vinne. Foto: Frank Skaufel

Tynset kom best i gang og ledet 3-8 etter snaue ni minutter. Like før slutt i førsteomgang var hjemmelaget igjen på talefot etter en scoring av Karl Morten Følstad. Da var stillingen 14-14, men ved pause hadde Tynset igjen festet grepet om kampen og ledet 15-17.

To baklengs i overtall

Stjørdals-Blink greide å henge seg på Tynset som stadig holdt føringen utover andreomgangen. Den store muligheten til å komme à jour hadde laget da Tynset pådro seg to to minutters utvisninger like etter hverandre. I stedet for å knappe inn på forspranget slapp Stjørdals-Blink inn to mål med to flere spillere på banen.

Så rødt

Stort bedre ble det ikke da storscorer Alexander Gylland ble sendt av banen med rødt kort åtte minutter før slutt.

Mot slutten holder Tynset kontroll på ledelsen som varierer fra to til seks mål. Da sluttsignalet lød, hadde hjemmelaget tapt 29-31.

Toppscorer for Stjørdals-Blink ble Håvard Haugan Sandvik med seks mål.