Kampen endte 29-27 hjemme i Lånkehallen etter at gjestene fra Ytre Namdal ledet med ett må midtveis.

I begynnelsen av oppgjøret hadde Lånke trøbbel med å sette et skikkelig forsvar, og i løpet av de første 12 minuttene slapp laget inn hele 11 mål. Etter en time out og noen velformulerte setninger, maktet det nest dårligste laget i tredjedivisjon å få orden på rekkene bakover.

Tok ledelsen

Samtidig satt også angrepsspillet noe bedre. Etter at Kolvereid ledet både 8-11 og 9-12, tok Lånke føringen i kampen og ledet 16-14 drøye tre minutter før lagene tok en pust i bakken.

Til pause var likevel Kolvereid i føringen med 16-17.

Svak start

Andreomgangen startet ikke bra, og Kolvereid trodde muligens de hadde avgjort kampen da stillingen var 17-21 etter åtte minutter.

Lånke greide å heve seg, og etter 22 minutter sto lagene helt likt. De siste minuttene hadde Lånke god kontroll, og kunne juble etter sesongens andre seier.

Toppscorer for Lånke ble Lars Christian Nygård med ni mål.

Fortsatt nest sist

Med fire poeng etter ti spilte kamper ligger Lånke fortsatt nest sist i tredjedivisjon. Opp til sikker plass skiller det kun ett poeng.

Neste kamp er hjemme mot Rørvik 6. januar.