Det ble som ventet stor forskjell mellom topp og bunn i håndballens tredjedivisjon avdeling 2 da Vikhammer HKs (VHK) damelag møtte serieleder Charlottenlund 2 (CSK) hjemme i Malvikhallen.

Mens CSK før kampen hadde samlet 20 poeng på ti kamper, lå VHK i bunnen med kun fire poeng etter 13 spilte oppgjør.

Tøff start

Allerede etter snaue fire minutter var CSK i føringen med 0-5, mens Mathilde Knutsen Vangen scoret VHKs første mål et halvminutt senere.

CSK forvaltet ledelsen godt frem mot pausen, og midtveis var de i føringen 10-17.

På plussiden tok VHK-jentene med seg i garderoben at de scoret ti mål mot serielederen, men forsvarsmessig er 17 baklengs for mye.

Mange baklengs

Dessverre viste forsvarsutfordringene seg enda større i andreomgang. Etter 20 minutter hadde CSK dunket inn 16 mål, mens VHK kun hadde scoret seks ganger.

VHL hentet seg litt inn mot slutten, men til slutt endte det med seier 22-40 for CSK.

Toppscorer for VHK ble Maria Tuff med seks fulltreffere.

Neste kamp for VHK er hjemme i Malvikhallen mot Utleira2 21. januar.

VHK-trener Alexei Shestakov kan være fornøyd med at VHK-damene scoret 22 mål mot serielederen. Foto: Frank Skaufel