Med på utvidet satsing

Stjørdalssyklisten Svein Erik Vold (25) er med på Norges beste sykkellag som får nytt navn, og utvider sin satsing både nasjonalt og internasjonalt.

SATSER: Stjørdalssyklisten Svein Erik Vold satser enda mer på sykling i sesongen 2011.

SATSER: Stjørdalssyklisten Svein Erik Vold satser enda mer på sykling i sesongen 2011. (Foto: )

DEL

Team Joker Bianchi har inngått et spennende samarbeid med Stians Sport AS, og vil fra neste sesong endre navn til Joker Merida. Samtidig blir det en betydelig økning i satsingen både når det gjelder antall ryttere og løpsprogram.

Samtidig med navneskiftet på laget så økes altså satsingen både nasjonalt og internasjonalt. Rytterstallen økes fra 8 til 12 ryttere, noe som gir nye muligheter med tanke på rittprogram.

– Vi kommer nå til å være mye mer synlig i ritt her hjemme i Norge, sier sportsdirektør Gino Van Oudenhove i en pressemelding.

– Med flere ryttere på laget er det enklere å tilpasse et sesongprogram til enkeltrytteren, og også kjøre overlappinger internasjonalt. Vi har også signert en rekke spennende unge ryttere som vi ønsker å utvikle over de neste sesongene, og å kunne leve opp til stempelet som den norske talentfabrikken. Vi gleder oss stort til å komme i gang med ny sesong, sier sportsdirektøren.

Laget innleder som vanlig sesongen med en ti dagers treningssamling på Mallorca i januar, og en ny samling på samme sted i februar.

Svein Erik Volds lagkamerater på Joker Merida sesongen 2011 blir Reidar Borgersen, Drammen CK, Vegard Breen, Eidsvoll SK, Sondre Gjerdevik Sørtveit, Nymark IL, Adrian Gjølberg, Tønsberg CK, Christer Jensen, Ringerike SK, Mats Lohne, Nesset CK, Christer Rake, Stavanger SK, Stian Remme, Fana IL, Vegard Robinson Bugge, Horten OCK, Vegard Stake Laengen, Asker SK og Ingar Stokstad, Ringerike SK.

Artikkeltags