Stjørdals-Blink nærmere opprykk

Stjørdals-Blink klatrer videre mot opprykk. Stjørdalingene vant 5-1 over Moeven søndag ettermiddag.

Stjørdals-Blinks trener Roar Vikvang.

Stjørdals-Blinks trener Roar Vikvang.

DEL

Trener Roar Vikvang er naturlig nok veldig godt fornøyd med seieren. Stjørdals-Blink ligger som nummer to helt i toppen av tabellen i 3.divisjon, og knep tre nye viktige poeng i kampen om opprykk.

Til tross for den store seieren, vil trener Vikvang slett ikke beskrive søndagens kamp mot Moelven som noen lett oppgave.

- Det er alltid vanskelig å spille mot et lag som kjemper med nebb og klør mot nedrykk, sier Vikvang.

Hjemmelaget åpnet nemlig meget sterkt og satte inn det første målet før en halvtime var gått uten at stjørdalingene hadde greidd å score. Første del av kampen bar preg av å være en en liten krig.

Men Stjørdals-Blink kom kjapt tilbake etter den første kalddusjen hos Moelven. Håvard Fuglem og Sondre Stokke satte inn hvert sitt mål. Stjørdals-Blink kunne gå til pause med ledelse på et mål.

Andre omgang par preg av å være en stillingskrig til å begynne med. Men så løsnet det. Erik Langsæter satte inn ett mål, og Nedzad Sisic to. Sluttresultat 1-5 og tre nye poeng til Stjørdals-Blink.

Dermed ligge stjørdalingene bare ett eneste poeng bak gruppeleder Eidsvold Turn. Eidsvold har imidlertid en kamp mindre og spiller mandag kveld.

Neste oppgave for Stjørdals-Blink blir mot Sander hjemme på Blinkbanen søndag. Sander ligger midt på tabellen.

Artikkeltags