«Du trenger ikke uroe deg for hva Senterpartiet mener»

Henrik Josteinsson Myhr, kommunestyrerepresentant for Senterpartiet og leder i Stjørdal Senterungdom.  Foto: Privat

Debatt

Tilsvar til Morten Harpers innlegg 24 oktober:

I Bladet på lørdag kommenterer Morten Harper (SV) at Senterpartiet stemte mot hans interpellasjon fra SV på kommunestyremøtet i september. Det kan vi bekrefte at vi er svært klar over at vi gjorde. Vi mener kommunen har svært gode ordninger på våre innkjøpsavtaler og er fult klar over at det er noe det kontinuerlig jobbes godt med.Ganske humoristisk er det også at samme dag som Harpers leserinnlegg står på trykk, legger Stjørdal Sentralkjøkken ut følgende på sin facebook-side: «Vi lager nydelig rømmegrøt med kortreist melk fra Kilnes Gård. Kun det beste er det beste».

Senterpartiet i Stjørdal har vært og kommer til å være opptatt av å støtte opp om lokal næringsliv. Så kan SV velge å fremme forslag som innebærer unødvendig merbyråkrati for kommunedirektøren, slik at man kan ut å skrive et leserinnlegg om det når Senterpartiet stemmer imot.Mvh,

Henrik Josteinsson Myhr,

kommunestyrerepresentant for Senterpartiet og leder i Stjørdal Senterungdom