«Nå er det vårt dalføre sin tur»

Kåre Børseth etterlyser blant annet bedre merking av gangfelt i Stjørdal.  Foto: Jan Erik Sundoy

Debatt

Beklageligvis har jeg bare en stemme ved dette valget. Derfor håper jeg at flere deler mitt syn på at sikkerheten på våre veier er noe vi velgere må tenke på når partienes programmer dukker opp i postkassen.

Til dere som skal ivareta våre politiske saker i framtida; så håper jeg at dere slipper å jobbe og streve i nye 50 år for noen smuler.


 

Årene går og gapet blir større og større for å få denne viktige veien i trafikksikker stand. Hadde E14 ligget på det sentrale Østlandet, så kan jeg garantere at å vente i 50 år før trafikksikkerheten var sikret, ville være helt usannsynlig.

Vi som bor i denne delen av landet, blir virkelig holdt for narr. Og det merkelige er at vi finner oss i det.

Mange kommer med løfter fra våre sentrale politikere: Jeg ønsker meg noen bindende fakta om hva dere har tenkt å gjøre for å bedre sikkerheten på E14.

Til slutt må jeg få banke på døra til den som har ansvaret for merking av våre gangfelt. Denne merkingen er til for at våre skolebarn og alle myke trafikanter skal få krysse våre veier og gater på en trygg måte.


 

Hvor lenge må vi vente på at noe blir gjort?

Dette gjelder gangfelt over hele Stjørdal.