«Er det ikke mulig å skåne et så vakkert område fra dette pengejaget?»

Det planlagte Havna Panorama med småbåthavna i bakgrunnen.  Foto: MNPro as

Debatt

No skjer det igjen, at et av våre flotte boligområder blir rasert og erstattet med eit bygg på sju etasjer.

Området i Storvika og småbåthavna har vært under stadig press av mennesker som bare ser at økonomisk gevinst er viktigere en et trivelig bomiljø.


 

Storvika har vært ein trivelig plass med med hovedvekt på små eneboliger og god avstand til naboer. No er det noen som vil tjene noen raske kroner på bekostning av trygghet og trivsel.

Mange av oss ønsker oss et trivelig og åpent miljø med god utsikt ut over sjøen, denne planlagte byggeklossen setter en brutal avslutning på dette.

Saken fortsetter under bildet.

Kåre Børseth mener at området ut mot Storvika skal skånes mot fortetting av boliger.   Foto: Jan Erik Sundøy

 

Det som også er et viktig argument mot sånne gigantplaner er en stor trafikkøkning på en smal vei uten gang og sykkelvei. Mange skolebarn og barn til barnehage har sin daglige gåtur på denne veien. Mange har denne veien som sin ferdselsåre til et rekreasjonsområde som Storvika har blitt.


 

Er det ikke mulig å skåne et så vakkert område fra dette pengejaget?

Jeg håper at ansvarlige i Stjørdal kommune revurderer sine tanker om at alt skal bygges som blokker og høyhus. Vi håper at våre politikere ser alvoret i hva som holder på å skje med vår vakre småhus bebyggelse.

No er det på tide at våre politikere som sitter i ansvarlige komite som skal se på om høghus passer inn i disse områdene. No må dere politikere ta ansvar og spørre om denne raseringen er folkets vilje!